Λευκή ισοπαλία στις Φέρες ανάμεσα σε Θράκη Φερών και Ένωση Άνθειας Αριστείνου με τις δυο ομάδες να αφήνουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς.

Ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου στον Νότιο όμιλο μεταξύ των ομάδων , ΘΡΑΚΗΣ - ΕΝΩΣΗΣ  πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Θράκης Φερών με τις δυο ομάδες να φεύγουν με το 0-0  από το γήπεδο στο τέλος ικανοποιημένες βάση  και την απόδοση που παρουσίασαν.

Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο  με το ισχυρό άνεμο να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και μοιραία πήγε στη δύναμη με σκληρά μαρκαρίσματα. 

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ,μπορούμε να πούμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στον δεύτερο επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο της Άνθειας. 


Ο Σπύρος  Βασιλόπουλος με τους βοηθούς Θάνο και Ουζουνίδη  προσπάθησαν να μην επιτρέψουν να ξεφύγει το παιχνίδι ,με την νευρικότητα και τα σκληρά μαρκαρίσματα που έβγαζαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού , απέφυγαν τα μεγάλα λάθη ,σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά.

 ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ : ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ,ΚΟΛΓΚΕΚΑ(ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ 78΄), ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ,ΒΑΡΝΑΛΗΣ, ΓΚΑΓΚΙΟΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ,ΜΠΟΡΑΣ,ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ,ΠΟΛΙΔΗΣ,ΝΤΟΛΑΣ,ΜΠΑΜΠΙΤΣ(ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ 70΄)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ:ΜΠΑΜΠΛΗΣ,ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΑΠΟΤΑΣ(ΤΣΑΠΑΝΗΣ 66΄),ΛΙΤΣΙΟΣ,ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ,ΜΑΛΤΕΖΟΣ, ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ,ΤΕΡΖΗΣ,ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ(ΚΑΠΑΝΙΚΑΣ 68΄),ΜΑΡΑΣΛΗΣ(ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΗΣ 78΄).



























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε page counter